Gunilla hoppar av Svenska hollywoodfruar!

Såg att Gunilla Persson ska hoppa av Svenska hollywoodfruar! Skönt? eller hur ska hon nu bli känd? hur tänker hon? hon som är så k*t på att bli kändis nu kommer hon aldrig lyckas. Det är iaf tack vare  Svenska Hollywoodfruar jag fick syn på henne, dock inget att hurra för, för jag gillar henne inte! Hon är nog den knepigaste person jag sett!

Att nästintill tvinga sin dotter att medverka i massa trams, trotts att hon spyr och är dålig är det sämsta en mamma kan göra! Hon gör de ju för att hon själv antagligen inte fick uppleva den känslan att bli sedd och omtyckt. Att tvinga sitt barn till det är mycket värre än att Siv hade sexparty! Haha för sexparty är ju naturligt och roligt, men det håller nog inte Gunilla själv med om. Hur många har inte vart på sexpartyn? haha streck upp en arm!

Hoppas dom hittar någon roligare att följa och titta på istället för Gunilla. Hon känns inte som någon äkta Hollywood fru ändå! Hon bor i ett trash hood och det ser näst in till ut som ett getto och hon tycker det är status? Hon verkar aldrig att lyckas med sitt skådespeleri, hon har la gjort typ en film? jag tycker personligen att man inte kan ta hennes skådespeleri på allvar. Sorry Gunilla men du är inte bra! Tur att smaken är DELAD.

Men men, lycka till med allt och tråkigt (ironi) att inte ses mer i Hollywood fruar!

Bild lånad av: Improveme.se 

3 kommentarer

3 kommentarer till Gunilla hoppar av Svenska hollywoodfruar!

  1. Jag har inte sett Gunilla, men man hör otroligt mycket negativt om henne via sociala medier. Gillar det inte riktigt att man baktalar någon bara för att hon är med i tv och visar upp en sida där. Tycker faktiskt synd om henne, även om hon valt att ställa upp i tvprogrammet själv så tycker jag ändå inte det är rätt att kasta så mycket smuts på någon annan människa!

  2. carco skriver:

    Jo jag läste också det där någonstans!

  3. Hehe du skickade två nästan likadana ”reklam” kommentarer med 5 minuters mellanrum 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida