Vaknade nyss ur en mardröm!

God morgon! Gud vilken hemsk mardröm jag hade fy! Jag skulle gå hem med Jason i vagnen en liten stund innan Joakim skulle gå hem, så skulle jag även springa in till en kompis mamma och hämta saker fort. Och Jason sov i vagnen och då ställde jag han utanför huset fort, dom satt ute och dörren var öppen.

Men när jag kommer tillbaka så ligger Jason på gatan nedanför sin vagn! Någon hade kastat ut han!! Fick PANIK!

Hans armar var brutna och hans ena ben. Sprang hem till mamma ……… sen vaknade jag! Gud va bra att det bara var en dröm asså! Känner mig helt förstörd nu, jävla skit dröm!

1 kommentar

1 kommentar till Vaknade nyss ur en mardröm!

  1. Malin skriver:

    Hej,
    Fick en kommentar av dig på min blogg… självklart får du gärna tipsa om min blogg här hos dig! Välkommen tillbaka till http ://skilda.nu/index.php/malins-blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *