Nya träningskläder, Vinn ett linne;)

I nya numret av tidningen HÄLSA var det en artikel om mig och min löpträning. Jag har fått många mail med frågor om mina träningskläder på bilden. Dessa kommer från märket d.brand och är designade av ingen mindre än Laila Bagge:)   Jag har nu fått den stora äran att få lotta ut ett linne till mina trogna blogg läsare 🙂 och allt Du behöver göra är att lämna en trevlig kommentar nedan (kanske ett träningstips:) och dela detta blogginlägg på din Facebook sida. Lätt som en plätt!!!
Bild på linnet finns nedan……

20140313-092423.jpg

20140313-092441.jpg

20140313-092457.jpg

Linnet ovan är superskönt och är i kanon skönt material  HÄR hittar du fler bilder från Laila Bagges Sport kollektion för D.Brand och HÄR kommer du till Lailas blogg:)
Som sagt lämna en kommentar och dela bloggen på din Facebooksida och LINNET kan bli ditt, vinnaren presenteras nu på Måndag 17/3 🙂

20140313-092838.jpg

Linnet är långt och sitter fint på kroppen, här har jag det under en tunn träningsjacka också design by Laila Bagge. Byxor och väst är från samma kollektion;)

20140313-093006.jpg

20140313-093019.jpg

20140313-093027.jpg

20140313-093056.jpg

Då önskar jag Dig all lycka till i utlottningen, Vi hörs!  Tanja

9 kommentarer

9 kommentarer till Nya träningskläder, Vinn ett linne;)

 1. Elin Maria skriver:

  Åh, vad roligt! 🙂 Mailar dig nu direkt!

 2. tanjafylking skriver:

  Grattis Elin Maria,
  Du har vunnit ett Linne från d.brand design by Laila Bagge.
  Maila mig din Storlek och adress på [email protected]
  Grattis igen, Mvh Tanja 🙂

 3. Jenny Eriksson skriver:

  Delat offentligt på fb, heter Jenny bambi Eriksson där 🙂 jag har precis kommit igång med gym och simning efter flera år av smärtor i muskler och leder. Träningen hjälper något så otroligt och jag som inte har några riktiga träningskläder skulle älska detta linne till tusen och som man säger så blir även jag ännu mer motiverad av fina träningskläder! Håller mina tummar och tår!

 4. Pernilla Bernlo Lövgren skriver:

  Har blivit så inspirerad av din träning som du delar på din
  Blogg, har så sakta vågat mig på att testa löpning, går och springer
  om vart annat, men det ska gå, en dag ska jag lyckas att bara springa hela
  rundan!!! (Idag 7 km) Vore kul att ha bra löparkläder under resan till målet:)

 5. Jenny Grönlund skriver:

  Såklart det ska tränas i rosa kläder! Skulle gärna vinna ett nytt rosa linne. Alla kläder på bilderna var snygga, för övrigt! 🙂

 6. MissDumle skriver:

  Skulle vara härligt att träna i ett snyggt färgglatt linne istället för de gamla slitna t-shirts jag brukar använda. Man behöver visserligen inte se snygg ut när man tränar men det är ju roligt med lite finare kläder ibland. 🙂

 7. Elin Maria skriver:

  Hej!
  Tänkte dela med mig av mitt bästa träningstips – att träna varierat och har roligt! 🙂 Jag tycker nämligen att det är viktigare att träna med glädje än att alltid prestera på max (även om det självklart är roligt att se hur mycket man orkar pressa sig själv ibland). För har man roligt när man tränar så känns träningen aldrig som ett ”måste” utan som något man verkligen mår bra av. 🙂

  Jag har delat ditt blogginlägg på facebook här: https://www.facebook.com/elin.maria.37/posts/515195701922153?stream_ref=10

  Hoppas på supertur! 🙂

 8. Anneli Baard skriver:

  Självklart vill jag ha ett så fint linne.

 9. Maria Johansson skriver:

  Åh så fint, härligt med färg. Jag har ganska nyligen börjat jogga o älskar det, så skönt att rensa hjärnan o få egentid. Jag är för snål för att lägga pengar på träningskläder men skulle verkligen behöva ngt nytt. Håller min tumme att jag vinner, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *