Lappa kan man – Laga kan man – Men sin ungdom får man aldrig åter….

Vi kvinnor, jag, har passerat 40 år och rusar mot 50 år. Jag vet med mig själv att jag på ett sätt är missnöjd med mitt åldrande och det jag ser i spegeln. Rynkor, mörka ringar under ögonen, tunnare hår och vart kommer skinnet under hakan ifrån. När jag kommer ur duschen och ser mig naken framför spegeln, jag ser ju vad jag ser! Jag tränar regelbundet och försöker hålla mig i form. Jag äter nyttigt och så gott som avstår från vad kakor, godis och vad bullar heter. Men resultat av mina ansträngningar tycker jag är klent, Det hänger ändå lite här och där. Kan det möjligtvis bero på att det är så gott med ett glas vin på helgen ? Det finns några vägar att gå, träna mer, lägga sig under kniven eller mer tillfälligt lösningar.
Det finns mycket vi kvinnor kan göra för att konservera oss botox, restylan, fettsugning, implantat, lyft och hinkvis med krämer därtill.  Jag har testat och testar! Men just nu är inte utseendet mitt huvudbry. Jag väntar fortfarande på svar från doktorn, såg dom någonting på röntgen? Varför har dom inte hört av sig? Är det för att det är ett allvarligt besked ? eller är det ett besked som dom inte tycker spelar någon roll, för att det inte är något ? Jag sover fortfarande dåligt om nätterna och kallsvettas!
Men sjukdomar hör åldrandet till. Vi vill behålla våran ungdom. Men ålder är ju bara en siffra på ett papper. Är det verkligen så? Gert har under dom senare åren legat på sjukhus vid ett flertal tillfällen av just åldersrelaterade problem. Han har bytt höftkula, han har ett förhöjt PSA-värde, han har haft två blodförgiftningar, har högtblodtryck och hjärtflimmer (vilket förhoppningsvis är korrigerat nu). Det är ju också ett orosmoment som jag kanske omedvetet lägger till oron för det besked jag själv väntar på. Hoppas dom ringer imorgon…….Kram

bild[4]

Bilden tog jag i morse kl 07:00 utanför konferenshotellet VÅR GÅRD i Saltsjöbaden. Få förunnat att jobba och konferera på en plats som denna, magiskt vackert är ordet.

4 kommentarer

4 kommentarer till Lappa kan man – Laga kan man – Men sin ungdom får man aldrig åter….

 1. LarSync skriver:

  Finasteride With Free Shipping Visa Como Comprar Kamagra Online canadian levitra Levitra Generico Su Internet

 2. tanjafylking skriver:

  Tack för dina fina ord Sofia:)

 3. mia skriver:

  håller med ovanstående svar
  acceptera dig själv. du är urtjusig som du är.

 4. Sofia skriver:

  Vackra kvinna! Även om DU tycker det finns skavanker så är det med viss längtan man skulle vilja vara lika hurtig, snygg och alert som du är. Och då har jag inte ens passerat 40 än. 😉

  Hoppas du snart får släppa din oro, man hör din oro i orden du skriver. 🙁

  Ett röntgensvar brukar väl ta ca 14 dagar att få. Plåtarna ska granskas. Möjligen kan man efter några dagar få ett preliminärt rtg svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida