I väntans tid….

imageLängesedan jag låg i säng en Fredagskväll kl 23, vet inte när det hände senast. Fredag är en dag som jag älskar och som alltid brukar innebära en ganska sen kväll, helst med goda vänner och middag i det Fylkingska köket. Idag var det istället jag och maken på tu man hand( då Figaro var på discokalas) som åt räkor och pratade om veckan och livet.  Är det något som vi är bra på jag och maken då är det just att prata. Han har varit ett enormt stöd för mig denna tiden:) Idag ringde jag och undrade över röntgen beskedet, men tyvärr hade provsvaren inte kommit! Blir till att snällt vänta några dagar till…..

Nu ser jag framemot och hoppas på en god natts sömn för imorgon skall jag och Figaro åka på en lite utflykt till vännen Terece. Det skall smidas planer för en ny affärsidé 🙂

Kram och Godnatt kära Du, vi hörs imorgon!

 

2 kommentarer

2 kommentarer till I väntans tid….

  1. tanjafylking skriver:

    Blir verkligen berörd av ditt inlägg Madeleine, hur mår du? Har du någon blogg där man kan följa dig?

  2. Madeleine skriver:

    Tror inte du har cancer. Jag har både leukemi och skelettcancer och jag svettas inget om nätterna. Tror mer på övergångsåldern med svettningarna. Magen kan vara något helt annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida