30aringen som en dag blev 35 inom loppet utav 3man.

Inte for att jag nagon gang skamts over min alder, och absolut inte att saga D till nagon som jag aldrig klistrat fast ogonen i forut, gjorde mig till en liten odygdig krabat den natten nar jag stotte pa passionen i Cannes.

Snarare ar det for mig tvartom, att jag kan tanka mig att lagga till med ett ar, sa tycker folk D ar annu konstigare att man ar 39 🙂 ( jajajaj, om 6man ) !

De 2 veckorna vi var i Cannes sa, tyckte min vaninna att vi skulle skoja till D med att vara nagra ar yngre. Sa, vi korde pa att jag var 30ar, och min van fick bli 29ar.

Sa, detta med min alder var som gjutet i huvvet pa mig, sa nar passionen fragade mig dar vid ett tillfalle efter han tyckte att jag kunde ha varit syrra med Gisele Bundchen sa var jag aven 30ar 🙂 ! Vi hade ju sagt D till varenda stolpskott som vi traffade pa ute i nattens hetta under ca en veckas tid, so wy not.

Ok, dessutom kunde jag inte forma mig att beratta pa morgonen i hotellrummet som var storre an krogen Bistro Jarl, att jag precis hade blivit dumpad 3 veckor innan utav en narccissist…hihihi! Det andrades snabbt till 3manader, och D var ett gemensamt beslut.

En riktig liten lognerska hade jag forvandlats till inom loppet utav 1vecka.

Sa, nu forstar ni att jag borjade fa problem i efterhand att forsoka fa fram min egentliga siffra. Hur skulle jag saga? Fortsatta ljuga tills han ”kom pa mig? Jag vill ju anda trots allt beratta detta sjalvmant, men hur?

Hans ex var ju 29ar som Kicki, sa hur sag detta ute, da – bytte till sig en 6ar aldre dam(?) fast att vara svenska lag hogt i kurs sa man fick vara glad for D 🙂 !

Fraga Er sjalva om jag blev till en stel fru Lackberg nar D fragade pa hotellet i Lago Maggiore om mitt pass, nar vi skulle checka in(?) ! ” Gudars skymningar och bedrovelser” . Jag smog upp mitt lilla rosa korkort och snabbt gav jag det till den generosa damen som stod bakom disken.

Vi blev vanner pa fb lite senare efter Maggiore resan, han kollade noga in mina foton kan man saga…. Kicki hade varit tvungen att ordna med ny email adress at mig. Min ar som bekant. veroniquej74 …hahahahah! Det gick ju inte:) ! Vad skulle D siffrorna symbolisera, min fanatiska obsession utav lyckotal, eller???

Den basta var anda, att vid denna tidpunkt sa hade min lill-lill sis Sandra oppet konto pa fb, och passionen kunde snabbt kika in dar och konstatera att jag och min andra syrra Susanne inte var tvillingar. Hon hade namligen lagt upp sitt album som hette ” Susannes, 30ars fest ” och detta nagra manader innan da hon ar en envis oxekvinna 🙂

Nar vi akete till London jag och min van Kicki for att halsa pa min andra van Anne som da bodde dar, sa tyckte passionen att han oxa ville droppa forbi for D var ju hans 30ars fest den 25oktober. Alla var helt plotsligt 30ar…hihi! Detta var alltsa veckan efter vi varit och snuskat oss i Venedig ).

Sista natten i London, sa fragar han mig. ” Hur gammal ar du egentligen?”

Oh, da borjar jag att storgrata. Forklarade hela alltet, och exakt som D var.

Underskatta ALDRIG en scorpions list. De ar namligen fortraffligt duktiga spioner, och dessutom sa vet vi alla att italienare ar kanda for att ”kolla upp” bade D ena och D andra. Paparazzi, mafia, ”ingen litar pa nagon” endast La Famiglia kan man lita pa.

Den generosa damen pa hotellet i Maggiore hade namligen snallt plockat fram mitt korkort till passionen, nar han onskat att fa mina sista siffror pa personnumret for han ville ordna for mig min egna codice fiscale infor min flytt till Italien i smyg hade han sagt till henne….( Skulle bara ta 1 ar men, men…och alla maste ha en speciell kod vid inflyttande ) !

Jag fick skammas som en griseknoe och vinna tillbaka lite tillit kan jag lova, at passionen.

Att halla sig till sanningen ar nagot primart i mitt liv numera 🙂 ! Att ljuga blev lite svart, for Sussie och jag blev helt plotsligt tvillingar, och sedan var Sandra helt plotsligt oxa lite yngre, och ja man far ju andra ganska sa mycket om man skall vara en ljugare eller som jag brukar saga, lite hitan och ditan 🙂 !

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *