Bilder från Kungsan

Klicka på bilden för länk

Klicka på bilden för länk

I dag fick jag gästa fina fina Tanja Dyredand (Ekostil) på scen i Kungsträdgården. 

I helgen är det Eco Now, en marknad/mässa/event som handlar om miljö. Det är ekologisk mat och dryck, det är tandborstar, skosnören och happenings på scen. Tanja tog upp mig i dag för att prata lite prylar. Hon är ju drottningen av RawFood och jag är drottningen av prylar. Tillsammans kollade vi lite på saker att använda när man ”tillagar” rawfood.

Vi är tacksamma för att Electrolux ställde upp med väldigt kort framförhållning och bidrag med maskiner så Tanja kunde ordna med Raw Food i tältet och för att förbereda sin bröllopstårta till bröllopet, ja alltså Prinsens bröllop!

Lite senare kommer kanske en film från intervjun!

Bild från Tanjas Instagram

Bild från Tanjas Instagram

Tanja Dyredand

Tanja Dyredand

På väg upp på scen

På väg upp på scen

Stilfullt klättrar jag upp på scen utan att klänningen blåser upp

Stilfullt klättrar jag upp på scen utan att klänningen blåser upp

Inser här att jag har ALLDELES för ljusa strumpbyxor på mig

Inser här att jag har ALLDELES för ljusa strumpbyxor på mig

Fan vad bleka strumpbyxor

Fan vad bleka strumpbyxor

Laddar upp med prylar

Laddar upp med prylar

Måste ju ta en selfie

Måste ju ta en selfie

Cheese, det är selfietime

Cheese, det är selfietime

Tanja Dyredand och Åsa Wallenrud

Tanja Dyredand och Åsa Wallenrud

1 kommentar

1 kommentar till Bilder från Kungsan

  1. fenjima skriver:

    Åh vad kul! heja heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *