HISS och DISS

Har ju inte gjort någon hiss eller diss på den här bloggen så jag tänkte ta och göra det!

 

 

Äntligen är hösten här och man kan få börja använda mjuka, varma och stickade plagg till vardags. Det är verkligen ett stort plus med hösten!

(älskar verkligen min stickade tröja från Gina tricot)

Fanmeddelanden

Alltså, när små fina meddelanden ploppar in i telefonen blir man alldeles varm i hjärtat! 🙂

 

 

HELG!

Nu när skolan har dragit igång så är man mer tacksam för helg än i vanliga fall! Det är såå skönt att få sova och skita i plugg nån gång!

 

 

 

 

Plugg

Usch, vad jobbigt det är när allting i skolan drar igång på allvar med massor av prov och läxor… Det är verkligen tråkigt..

Garnier roll on under Eye concealer

Det är sjukt dåligt att min favoritconcealer från Garnier har slutat att säljas i butik, istället så har det kommit en nyare och betydligt mindre variant av concealern, men det vill man ju inte slösa sina pengar på… Synd!

Den förra ^^

Den nya ^^ (som är betydligt mycket mindre..)

 

 

Segt internet/seg dator

Det är på riktigt bland det värsta som finns.. !!När internet eller datorn bara laggar sönder så går världen under (typ).. Det är inte okej på långa vägar. Just nu så lider ju jag av det hemska problemet med min dator men jag fyller ju år snart och då har jag önskat mig en ny 😉

 

 

Det var allt som jag hissade och dissade för den här gången! 🙂 Skriv i kommentarerna ifall det finns något som ni hissar och dissar så kan jag ta med det i nästa ”hiss-diss” inlägg 🙂

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till HISS och DISS

  1. sofia skriver:

    Hej Wilma! den där eye concealer roll-on från Garnier finns att köpa på http://www.styledbybeauty.se/ansikte/concealer/garnier-pure-active-2in1-tinted-spot-roll-on.html kanske inte är exakt samma som du har haft men nästan!

  2. tova skriver:

    Du vet väl att concealern går att köpa på nelly.se? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *