Dag 5 -Mina kompisar

Ja, vart ska man börja. Har så otroligt fina vänner som jag tycker om så oändligt mycket! Jag tycker verkligen om alla mina vänner men det finns några som står mig varmast kring hjärtat, några som bara verkligen finns där always. <3

Min allra allra bästaste bästis är den här gullungen, Kornelia/Korre. Hon är alltid så glad, snäll, omtänksam och superhärlig på samma gång. Hon finns alltid där för att prata och ställer upp, det här är inte något ”facebookskryt” utan jag menar det från djupet av mitt hjärta.. Hon är så speciell, så perfekt bara! 😀 Jaa, jag vet ju knappt vad jag ska säga.. 😉 Puss på dej Korris.. <3

 

Nästa personer som står mig varmt om hjärtat är dom här två brudarna, Sara och Elena. Varför jag tar dom samtidigt är för att när vi träffas så träffas vi alla tre. Jag vet inte vart jag ska börja, dom är så energisprudlande och sprider glädje så det bara ryker om det. Man skrattar ALLTID ihjäl sig så man typ kissar på sig varenda eviga gång vi är tillsammans. Dom är så fruktansvärt snälla och jag är så glad och tacksam att få vara deras kompis. Jag önskar bara att vi bodde närmare varandra, i nuläget måste vi åka tåg i ungefär 45 min för att träffas.

 

 

Sen har jag Sanna, en superhärlig tjej med så många idéer och tankar att man aldrig vill sluta prata med henne. Hon är alltid så givmild och vill ALLAS bästa, alltså allas. Våra pratstunder är bland det bästa som finns, oavsett vad vi kombinerar det med, en middag, fika på stan eller en prommis så är det alltid lika härligt att få prata med en person som tycker exakt lika dant. Hon är en sån underbar vän, älskar att vara med henne! 😀 Kram på dej Sanna! <3

 

 

Nästa person jag skulle vilja skriva om är Melicia. Hon är bra på alla sätt och vis! Alla våra impulsbeslut har alltid blivit en succé oavsett vad. Våra moppeturer fram och tillbaka i somras kommer jag inte glömma bort i första taget. 😉 Melicia är en fantastiskt fin vän som verkligen kan se det positiva i allt. Hon är en sådan vän som gör dom här supersnälla, oväntade sakerna man inte räknat med. Som att komma och överraska en eller vad som helst i princip. Hon är alltid lika snäll och omtänksam som på ett sätt som bara hon kan vara.

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Dag 5 -Mina kompisar

  1. Choklaad skriver:

    Du och Ellen då?

  2. Lina Ekenberg skriver:

    jag trodde du och hon Ellen var jätte bra kompisar? <3 ps älskar din blogg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida