Jul-pyssel

Jag håller på att jul-pyssla har hemma samtidigt som jag bakar lussebullar/katter (vad nu det riktiga namnet ar). Det ar ju faktiskt 1dec imorn + så var det førsta advent igår. Jag har varit och køpt pudersnø,sidenband,puderfrost,ljus,småkulor och kottar.


Jag alskar att pyssla och vill alltid designa allting sjalv. Jag tycker att det blir en mer personlig touch då.


Har ar lite av det jag har pysslat ihop hittills (det ar inte klar an, så jag kanske hinner andra lite). Ett tips som jag gør ar att forsoka anvanda så mkt som møjligt som jag redan har har hemma:) Bind guld/silver band runt ljusen, lagg till lite pudersnø och puderfrost, få det att glittra och ge den dar hem-ljuva-hem -jul-kanslan.Kram 

1 kommentar

1 kommentar till Jul-pyssel

 1. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to
  and you’re just too fantastic. I actually like what you have acquired here, certainly
  like what you’re saying and the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still care for to keep it sensible.
  I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful
  web site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida