Hällevik.

God morgon! Var ute på 60min morgonpromenad imorse och har gått igenom lite frukost alternativ tillsammans med min Klient idag. Jag fick inte internet att fungera igår, det var därför jag inte bloggade. Men nu funkar det:)

Igår vägde och mätte vi in samt hade Pilates lektion på matta samt 60min kvällspromenad och Klockan 12 idag har jag Pilates lektion med fokus på boll och i eftermiddag blir det ett styrkepass med fokus rygg och axlar. Det kommer vara 5intensiva dagar så det är kul att det även är en vän till mig så vi har kul samtidigt:) Eftersom denne person har fött för 6-7v sedan så är det viktigt att veta vad man ska undvika samt vad man ska fokusera på. I dennes fall så blir det mkt promenader,pilates och lågintensiv träning. Vi lägger mycket fokus på bålen, rygg och axlar. Ska ni komma igång med en PT efter en förlossning så se till att din PT har erfarenhet/tar reda på vad som är viktigt att tänka på så att du inte utsätter dig själv för skaderisk eller komplikationer. 

 

KRAM

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Hällevik.

  1. Thanks to my father who told me about this website, this web site is actually remarkable.

  2. Magdalena Öberg skriver:

    Va fina dina läppar alltid blir, är det Christian på Lifestyle som du går hos?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.