Proteinkällor/fettkällor i mitt kylskåp/skafferi

Jag försöker att variera minst 3 proteinkällor/dag. Anledningen till detta är för att kroppen inte ska bli intolerant emot en proteinkälla pga enformig kost. Även för att inte tröttna på ngt. Det kan tillexempel vara ägg till frukost, fisk till lunch, kyckling till middag etc. GRÖNSAKER är superviktigt i min kost. Jag äter minst en stor skål till 3 utav mina måltider. Vatten dricker jag minst 0,5liter till varje måltid.

Dessa PROTEINKÄLLOR har jag ALLTID tillgängligT hemma hos oss:

Kyckling

Kalkon

Äggvitor

hampaprotein

Köttfärs (om vill ha proteinkälla med fettkälla)

Lax (om vill ha proteinkälla med fettkälla)

Torsk

Bresaola

skaldjur

 

FETTKÄLLOR HEMMA HOS OSS:

avocado

olivolja

kokosfett

nötter

jordnötssmör (innehållande endast krossade nötter och ev salt)

 

KRAM

1 kommentar

1 kommentar till Proteinkällor/fettkällor i mitt kylskåp/skafferi

  1. you are in reality a good webmaster. The site loading speed is amazing.
    It seems that you’re doing any unique trick.

    In addition, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent
    task in this matter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida