Skräddarsytt kostschema

Höstkampanj – Skräddarsytt kostschema online GÄLLER HELA NOVEMBER MÅNAD

10platser finns (jag tar ej emot fler då jag vill ha tid till samtligas funderingar, uppdateringar,justeringar osv)

När det blir mörkt och kallt så utbyts gärna utomhusaktiviteter emot myskvällar och ätande. Anlita mig så går vi igenom din kost till vardags och kan tillsammans göra förändringar i din kost för att uppnå mål men samtidigt anpassa oss till din dagsrutin och vardag. Jag kommer med valmöjligheter på mål och råvaror som passar dig utefter en kalkylering på din profil. Vi håller kontakten via mail och gör justeringar veckovis om så behövs. Du gör en veckoinvägning som du sedan rapporterar mig om för att se att kurvan går som planerat.

Vad jag behöver utav dig för att kunna hjälpa dig:

– En kostregistrering på 3dgr där du beskriver i detalj (vad,mängd,tid) vad du ätit under 3 dagar. Här är det viktigt att du är ärlig då jag kommer utgå ifrån detta när jag sedan kalkylerar ut vart du ska ligga kalorimässigt för att uppnå dina mål.

– Ifyllnad utav bifogad hälsodeklaration + kostprofil + träningsprofil. För att få en uppfattning om hur din vardag ser ut, hälsa samt vad du har för mål, tidigare upplägg och erfarenheter.

– Exakta vikt och längd (gärna även mått och bilder)

PAKET ERBJUDANDE JUST NU: 650KR (ORD.1250KR)

Skräddarsytt Kostschema för 6v

Maila mig: [email protected]

2 kommentarer

2 kommentarer till Skräddarsytt kostschema

  1. emeliemattsson skriver:

    Sofia, maila mig, det finns en plats:) Kram

  2. Sofia skriver:

    Hej! Hittade just till din blogg å du verkar grym! Finns det några platser kvar på den här möjligheten? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida