30% på nagelförlängning/pedikyr/manikyr/shellac på Söder!

Det har öppnat upp två stora nagelsalonger på Söder och nyfiken som jag är var jag tvungen att testa den ena. Superduktiga, supertrevliga och superbilliga! Är du runt ringen och vill få en pedikyr/manikyr ensam eller tillsammans med en vän? Då måste ni gå dit. Det är sällan man går till en salong där de är så flexibla. De gjorde inte ens gelé på fötterna men direkt så löste hon situationen och satte ett superpris. Eftersom de är nyöppnade så har de många tider. De som jobbar där är vietnameser och verkligen söta.

Jag är pedikyr experten och har koll på alla ställen som utför gelé på fötterna (då det är så få ställen som gör detta här i Sverige) Jag brukar betala runt 500-650kr och här betalade jag enbart 350kr!

akryl från 450kr

gel från 550kr

shellack från 350kr

glasfiber från 399kr

Det som är sällsynt i Sthlm tkr jag är att man kan få behandlingar tillsammans, både manikyr och pedikyr. De ger 30% på första nagelbehandlingen (mani,pedi,förlängning,shellack) och ni nämner ”Emelie Mattsson” vid bokning. De ligger både på Ringvägen 60 och på Ölandsgatan 42. 

Nummer för bokning: 0762 66 66 66 eller 08-668 22 21 (ringvägen)

1 kommentar

1 kommentar till 30% på nagelförlängning/pedikyr/manikyr/shellac på Söder!

  1. Anna skriver:

    Hej,

    Sprang på detta inlägg i letandet av manikyr på söder och tyckte det lät intressant! Hittar dock inte i din text vad salongen heter!? //anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida