52. Att lyssna på sin kropp

Hej!

Det är en lycklig Matilda som skriver detta inlägget. Helt i onödan, troligtvis, men i alla fall. Haha!

Har haft en lugn dag. Har jag varit och handlat och hämtat ut ett stooort paket som jag fått (lite julafton idag), lagat frukost tills imorgon (testar en ny overnight oat, om det blir gott får ni receptet) och gjort en god sallad till familjen! När jag gör sallad är det absolut inte ”less is more” – jag har allt i! Haha. Kan lägga upp recept sen om jag kommer ihåg. Hade det varit intressant? 

Min kropp har känts rätt så tung idag så kvällens träning blir lugn och med fokus på överkropp då min träningsvärk i benen inte ger sig. Har spenderat stor del av dagen med att äta så kroppen får lite energi i alla fall, haha, inte mig emot. Kan inte säga det nog – lyssna på er kropp! Känns den tom på energi är bara att tanka liksom, för vem kan gå på tomgång? Inte jag i alla fall!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida