407. Lita på rosa

Hej!

Är effektiv! Har hunnit med disk, städning, mer träning och sippar nu kaffe med en ansiktsmask i ansiktet. Jag har börjat vänja mig vid detta expressoliknande kaffet, tycker faktiskt om det väldigt mycket!

Jag har shoppingstopp.. Visserligen går det ju åt lite pengar här hur som.. Mycket mat, godis, fika, unnar mig massa. Hur som – shoppingstopp. Dock kunde jag såklart inte låta bli att köpa lite träningskläder igår……. Blev en hoodtröja och ett par superkorta cykelbyxor som ni får se en annan gång.

2 kommentarer

2 kommentarer till 407. Lita på rosa

  1. matildasvensson skriver:

    Tack! Den är köpt på Stadium 😀

  2. Sofia skriver:

    Men åh vilken fin, var är den köpt?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida