214. Lunchrecept

Godmorgon!

Sitter här med min frukost och en ansiktsmask på ansiktet och taggar. Försöker bli pigg. Klockan är sju och om ett par timmar är det fotografering. Denna gången har jag bara mig själv att sminka. Har inte fotats på ett bra tag nu så är nog lite nervös och måste se till att jobba lite extra eftersom jag inte är van vid min nya hårfärg heller. Tror jag kommer frysa, dessutom, haha.

Hur som helst, här har vi gårdagens lunch:

Jag skrev faktiskt ner hur jag gjorde detta bara för bloggens skull, så receptet är exakt!

Kryddiga vaniljproteinpannkakor:

  • 1 ägg
  • 1 äggvita
  • 1/2 dl vaniljcasein
  • 3-4 msk vatten
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk stevia strö
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1-2 kryddmått kardemumma
  • en nypa salt

Stek i smör på låg värme.

Serverade med kvarg blandat med hallon. Lite mango på toppen.  Toppade allt med honung.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.