626. Hemmagjort isthé

Hej!

I torsdags kom min bästa vän hem från Stockholm så jag såg till att baka lite nyttigheter. Det blev proteinbrownies, nyttiga chokladbollar rullade i chiafrön och vit choklad/jordnötsfudge. Vill ni ha något av recepten så hojta!

I veckan har jag även gjort lite isthéer. Torkade örter, frukter och bär som kokas i vatten som sedan silas och sötas. In i kylen och klart. Underbart gott och nyttigt.


granatäpplethé

5 kommentarer

5 kommentarer till 626. Hemmagjort isthé

 1. Mia skriver:

  Alla recepten please!! 🙂
  kram

 2. Molly skriver:

  Jag är också väldigt intresserad av alla recepten faktiskt. Även téerna! 😉

 3. gabi skriver:

  Jag vill gärna ha alla recepten 🙂 förutom på teerna

 4. matildasvensson skriver:

  Haha de var faktiskt sådär, de andra kakorna blev bättre! 🙂 De är bakade på chokladproteinpulver och jag gillar inte riktigt smaken av chokladprotein.. Men om man gillar det är de säkert goda! Kan fixa receptet hur som!

  Jag sötade detta med funlight och stevia strö men det beror lite å vad det är för smak.. Ska göra ett med äpple och kanel och det kommer jag söta med honung 🙂

  Kram!

 5. matilda skriver:

  De där browniesarna ser ju magiska ut! Hade gärna velat ha receptet.
  En fråga också, vad sötar du ditt isthe med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *