487. Snack x3

I vanliga fall redigerar jag mina bilder i GIMP, men jag har inte brytt mig om att fixa redigeringsprogram på min pojkväns dator, så här så är de mesta bilder redigerade direkt i kameran, vilket kanske inte är det bästa. Bilderna i detta inlägget är exempelvis kameraredigerade. Jag brukar annars lägga en oskarp mask, dra lite i kurvorna och fixa färgerna lite… Får se till att fixa GIMP även här..

Hur som, ett mellanmål från veckan. Det är min vanliga proteinmuffins, den går ju tyvärr inte att göra utan proteinpulver.. På bilderna nedan har jag varma hallon och hackade nötter som tillbehör, men även min hemmagjorda choklad/kolasås som jag snöat in mig totalt på! Recept på den finner ni längst ner på inlägget!

Nedan ser ni två av mina instagrambilder (@mmmatildas) där jag också använt (hehe överdoserat i fall två..) mig av choklad/kolasåsen..

Bild ett föreställer två halva proteinbarer (Atkins, en med smak av hasselnöt och den andra av choklad) som är värmda 5 minuter i ugnen på 175 grader, hallon och såsen.

Bild två är proteinfluff på jordgubbskasein och hallon och massa sås.

Såsen är enkel:

Recept:

  • 2 tsk chokladkasein
  • 1 tsk kakao
  • 4-5 droppar Sweetdrops ”English Toffee”
  • Havssalt
  • Vatten till önskad konsistens

 

1 kommentar

1 kommentar till 487. Snack x3

  1. Mums skriver:

    Ser ju för gott ut för att vara sant 😛 det går INTE att överdosera chokladsås haha speciellt inte med sånt grymt recept. Ska testa omedelbart….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida