Chilling in Boden

Simon och hans kompis Freddy hämtade mig på flygplatsen igår och sen körde vi hem till deras lägenhet i Boden som de delar med en kille till. Tro det eller ej men för att vara en lägenhet som delas av tre soldater så är den riktigt fin. Skrattade dock lite åt deras kylskåp som var ganska tomt… 😉

Idag sov både jag och Simon ut, min första riktiga sovmorgon på några veckor 😀 Sedan gick vi och handlade så att jag kunde laga brunch, Simon köper maten och diskar så lagar jag maten- en bra deal 😉 Vi gick in till stan och tog en trevlig fika med Simons kompis och hans tjej Frida. Kollade också runt lite i stan, finns faktiskt lite affärer här haha. Jättemysigt att träffa Simon igen.♥

20130928-145101.jpg

20130928-145111.jpg

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida