Aj?

Jag har ont på sjukt många konstiga ställen sedan övningen! En del är bara träningsvärk men sen har jag också sår och blåmärken. Jag vet verkligen inte vart allt kommer ifrån haha men jag gissar på att det mesta är från hinderbanan? Man fokuserar så hårt när man springer den så man märker inte om man slår sig. Jag hade t.ex ett hål i byxorna och ett blodigt knä när jag kom hem utan att ha märkt det!?

Ett av blåmärkena fick jag idag då min handledare tappade en stor-tung-metall-sak som åkte mot mitt smalben. Gjorde ont men jag hade tur för det kunde gått mycket värre! Så här fina är i alla fall mina ben just nu, det roliga är att det ser värre ut irl haha.

20131118-202142.jpg

20131118-202152.jpg

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida