Bitchmode activated

När jag vaknade imorse så var jag verkligen inte glad ,det kändes som bitchmode activated. Och den attityden hade jag tyvärr hela skoldagen. Då ser jag sur ut, säger inget och svarar knappt på tilltal. Sorry till min vän Valle som nog märkte detta haha, jag är inte sur på dig. 😉 Blev inte jättemycket bättre av att jag hade ett matteprov som kändes som det gick skit. Humöret blev bättre när jag kom hem sen i alla fall.

Vid kl. 5 upptäckte jag nog varför jag varit så sur idag -trötthet. Jag blev helt enkelt såpass trött att jag fullt påklädd gick och la mig och somnade en stund. Helt normalt en fredag va haha? Inget party här inte. 😉

PUSS & GODNATT ♥

/the bitch

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida