Bitterf*tta

Imorse var jag så sjukt bitter när jag skulle till praktiken, ville verkligen inte dit. Min första tanke när jag vaknade imorse var ”jag kommer längta i flera timmar efter att bara få komma hem igen, är det ens värt att gå upp?”. Allt blir ju bara värre när man tänker så men som tur var förbättrades humöret under dagen och jag hade en bra dag.

Jobbade med 4 olika personer idag som alla var trevliga. 😀 Jag sa något om att det var jobbigt att gå upp så tidigt (05.30) och han svarade ”Efter studenten ska du bara göra det varje dag i 45 år till”. Sjukt deprimerande tanke haha men det är inte sant för jag ska inte vara civil mekaniker i 45 år. 😀

Idag har jag bytt en massa saker, bromsar på två lastbilar, en lampa, en givare och en stötdämpare. Har även skruvat ihop en front på en krockad lastbil och kört lastbil. Anledningen till att jag skriver allt jag gör här (medveten om att det antagligen är ointressant för de flesta) är för att jag ska komma ihåg det när jag skriver en praktikrapport till skolan. 😀

20140114-163145.jpg

20140114-163217.jpg20140114-163207.jpg

20140114-163235.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Bitterf*tta

  1. RonFeadly skriver:

    Propecia Soluzioni Strep Throat Of Amoxicillin [url=http://levitrial.com]how to get a free trial of levitra[/url] Overnight Progesterone Ups Internet Dangers Of Zithromax Zithromax Indications

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida