Filmkväll

När vi kom fram till Varberg igår gick vi direkt och köpte pizza då vi hade missat att äta lunch haha. Sjukt gott med pizza var det då det var ett tag sedan jag åt det och pizza är underskattat enligt mig.  Medan vi åt kollade vi på ännu ett avsnitt av Game of Thrones och jag måste erkänna att jag börjat fastna för denna serien. 😉

20140416-004708.jpg

Bowlingen blev inställd men vi träffade några av Simons kompisar och kollade film istället, så kanske det blir bowling idag. Vi skulle möta upp Fredrik kl. 8 men vi halv 8 hade Simon lyckats somna och det tog som vanligt ett bra tag att få upp honom ur sängen haha… Men jag lyckades så vi mötte först upp Fredrik och sedan anslöt de tre andra vid hemmakväll där vi hyrde filmen Jobs. Filmen handlar helt enkelt om Steve Jobs och hans framgångar och den var betydligt bättre än jag trodde den skulle vara. Dock så somnar jag ju nästan alltid till filmer och denna gången var tyvärr inget undantag… (a) Jag tycker i alla fall att de var duktiga på att hitta skådespelare som var lika de riktiga personerna.

20140416-004723.jpg

 

 

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida