Nothing warms the heart like an old friend.

Blev ingen mer bloggning igår då jag spenderade hela kvällen tillsammans med min vän Vickan. ♥ Hon bor egentligen i Lund men var äntligen hemma i Halmstad och hälsade på denna helgen så då passade vi på att ses. Både hon och jag är i princip alltid upptagna på helgerna så innan igår hade vi inte träffats sedan augusti… det är ganska sjukt! Men vi hade i alla fall massoooooor att prata om pga det vilket var roligt och det slutade med att jag inte cyklade hem förrän efter 1 på natten haha.

Det var en väldigt rolig och mysig kväll i alla fall och nu lovar jag mig själv, Vickan och alla bloggläsare att det verkligen inte ska ta över ett halvår innan vi ses igen! Förhoppningsvis så ska vi gå på varandras studenter och i så fall så ses vi snart! 😀

Hade ingen ny bild så få bli en bild från förra gången vi sågs, söt kompis jag har va? 😉

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida