Hjärnskakning…

Jag kom hem från övningen i söndags men bloggen har stått ganska tom sen dess då jag inte har mått så bra. Jag fick ju som sagt en spark i ansiktet och söndag kväll började jag misstänka att jag fått hjärnskakning. Jag har varit extra trött, haft massor av huvudvärk och dessutom mått illa. 🙁 Jag har även jävligt ont i näsan trots att det gått mer än 2 dygn…

Så fastän att detta skulle bli min sista praktikvecka har det inte blivit någon praktik för min del. Jag har istället varit hemma igår och idag och spenderat massor av timmar i vår soffa. Igår tvingade jag i princip min storasyster att gå och köpa pizza åt mig haha, efter en timmes övertalning gjorde hon det faktiskt- duktig slav. ♥ 😉

Jag mår i alla fall bättre idag men kommer vara hemma även imorgon för att vila ännu mer, en hjärnskaning är ju inget man skojar bort direkt…

20140603-212815-77295700.jpg

 

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida