En dag med klassen

Idag har vi varit och fiskat med klassen av nån mystisk anledning haha. Vilken annan klass åker seriöst och fiskar?? Jag tröttnade på att fiska efter typ en kvart och roade mig sen med att kolla på sjöstjärnor och krabbor istället. På hela dagen var det dessutom bara en person som fick en fisk och den var giftig haha, fail…

Till lunch grillade vi korv och hade det mysigt, och sedan bestämde sig Rasmus , Valle och jag för att bada. 😀 Då det var riktigt varmt så var det väldigt skönt att bada. Detta var mitt första bad i havet för i år dessutom!

Vi simmade från stranden och ut till bryggan.

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till En dag med klassen

  1. Abertnoito skriver:

    війна в україні 2022 пророцтва війна в україні 2022 пророцтва скільки триватиме війна

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida