MIDSOMMAR

Vid 6-tiden gick vi hem till Jessie där vi skulle fira midsommar med ett gäng på 9 pers. Jessie och Catharina hade gjort en jättegod förrätt, goda tillbehör till middagen och en ännu godare tårta. Killarna fick grilla köttet och tillsammans blev det en riktigt god tre rätters middag. Jag hade med mig chocolate chips cookies som jag bakat tidigare som jag fick massor av beröm för. Jag fick bl.a kommentarerna ”detta är dom godaste kakorna jag ätit” och ”Jag har hört historierna, jag har sett bilder och nu har jag smakat på dom, jag trodde inte dom var verkliga! Du är underbar!”. Haha, jag tycker också dom är goda men det

Vi spelade även kubb i duggregnet igår kväll, kan det bli mer svensk midsommar än det? 😉 Under kvällen kom det mer folk och trots att det var väldigt mycket ”jobbsnack” bland alla soldaterna så hade jag en riktigt trevlig kväll! 😀

Grabbig ring haha…

Kött, sallad, olika såser, halloumiost och potatissallad.

Tårta, vattenmelon, färska bär och mina kakor.

Efter midnatt promenerade vi till Brännan, en krog jämte älven. Även där hade jag väldigt trevligt inann jag och Simon bestämde oss för att promenera hem. Då var klockan drygt 2 på natten och det var fortfarande ljust ute haha, bara jag som tycker det är coolt? 😀 Tog några bilder som bevis i alla fall!

Stilig kille va? 😀

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida