1:a veckan avklarad!

Idag är det ju fredag vilket innebär att jag har klarat min första jobbvecka, woho! 😀 Trots min ångest inför måndagen har veckan faktiskt varit ganska rolig. Den har gått snabbt i alla fall, vilket är skönt! Ännu skönare ska det bli lite helg nu, även om jag jobbar på söndag.

Idag var det avtackning för en gubbe  på Rejmes som ska gå i pension. Jag har inte ens pratat med honom en enda gång, så kändes lite konstigt att jag var med. Men jag fick tårta så jag var glad ändå haha. 😉 En mindre rolig sak är att dom roligaste mekanikerna på Rejmes gick på semester idag, så dom resterande jobbveckorna kommer nog inte vara lika roliga…

20140402-212806.jpg

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida