I’m coming home

Hela lördagen sov vi i princip bort på båten. Vid 4-tiden träffades vi hela plutonen i ett konferensrum för lite avsked och vid 18 tiden klev vi av båten. Jag fick då skjuts till tågstationen där jag spenderade några timmar på McDonald’s innan jag satte mig på bussen hemåt. Det fanns varken tågresor eller flygresor den helgen så jag tvingades ta en 11 timmars bussresa istället haha. Men jag var fortfarande trött efter kryssningen så jag sov nästan hela vägen. Vid 6-tiden på morgonen hade jag ett byte i Göteborg på 2 timmar så jag smsade min storasyster som kom dit och gjorde mig sällskap en stund innan hon skulle till jobbet. Dom 2 sista timmarna till Halmstad gick också fort, jag sov en timme och sen satt och åt en kanelbulle. 😀

Mina föräldrar hämtade mig sen på busstsationen och det kändes underbart att få komma hem! Mysigt att få träffa vovven också! 😀 Resten av dagen spenderade jag med att chilla i soffan, prata med familjen, gosa med vovven och kolla på paradise hotel haha. Pratade även en timme med Frida via facetime och fick höra lite mer om hur hon har det i Australien.  IMG_4010  IMG_4018   IMG_4023

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida