Laserdome

Gårdagen började med att jag gick upp tidigt och åkte till tandregleringen för att kolla upp en tand som blivit lite sned. Det visade sig att trots att jag dragit ut 4 tänder så är det fortfarande lite för trångt i min mun vilket fått tanden att flytta på sig. Dock var det ganska krångligt att fixa till det och skulle tydligen kosta 15600 kr… Så jag kan nog leva med en sned tand haha, som tur är syns det inte ens.

När jag kom hem väckte jag Simon  åkte jag och Simon och kollade lite på visningen på Hallands Auktionsverk, där jag jobbade innan. Några saker var lite intressanta så vi kanske ska på auktionen på torsdag. Sedan tog vi en promenad med Tindra på Galgberget samtidigt som vi lämnade en cykelnyckel till mina kära far sm glömt den haha.

Sedan körde vi hem och va hemma en liten stund innan vi åkte till Slottsmöllan för att spela laserdome med Valle och Filip. Vi körde i lag, jag och Simon mot dom två och det var riktigt kul! Jag fick dock minst poäng och kom sist…men jag hade bäst träffsäkerhet! 😀 Vi avslutade sedan en trevlig kväll med en pizza på Campinos där vi även fick sällskap av Natalie. 😀

bd58352d52

 

1 kommentar

1 kommentar till Laserdome

  1. RonFeadly skriver:

    Vistaril Buy Cephalexin Diclofenac Mixed [url=http://cheapvia25mg.com]online pharmacy[/url] Levitra Online Kaufen Erfahrung Isotretinoin 20mg acne in internet with doctor consult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *