A long day at IKEA

Jag och Simon gick upp tidigt på lördag morgon då han skulle hinna med ett flyg vid 10-tiden. Så hans mamma skjutsade oss till Göteborg, först lämnade vi av Simon på flygplatsen och sen lämnade hon av mig vid Liseberg (tack för skjutsen!). Där kom sen mina föräldrar och storasyster och hämtade upp mig. Sen körde vi till huset där Helena nu har flyttat in i, och lämnade av massa grejer. Vi åkte sen iväg till IKEA där vi sedan spenderade en hel del timmar… Jag har ofta svårt att bestämma mig men Helena är nog ännu värre så hon provade sängar i evigheters evighet! Medan jag och pappa låg och surfade i varsin säng haha. (a) Efter lite velande fram och tillbaka hade hon äntligen bestämt sig… men den sängen var självklart slut så då åkte vi till den andra IKEA i Göteborg haha. Efter en mjukglass åkte vi sen tillbaka till huset för att bära upp sängen till hennes rum.

Efter det tog vi bilen hem till Farmor och Farfar för en supergod middag med efterrätt. Därifrån rullade vi bokstavligt talat tillbak till huset för att lämna ännu mer grejer, sjukt hur mycket grejer hon har haha! Jag sa sedan hejdå till mamma och pappa som skulle åka hem till Halmstad och jag o Helena började projektet att fixa i ordning hennes rum.

IMG_4310.JPG

IMG_4298.JPG

IMG_4297.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida