A little party nerver killed nobody

När taxin kom fram så lämnade jag mina väskor i lägenheten och promenerade sen direkt hem till Catharina. Hon hade lagat en jättegod middag och i sällskap av henne, Thea och Sofie blev det en riktigt trevlig kväll. Efter middagen satte vi oss i soffan, åt kladdkaka, drack vin och snackade om allt möjligt. 😀

Runt midnatt drog vi vidare till All Star för att fortsätta kvällen där. Nån drink, lite dans, många skratt och massa trevliga människor gjorde kvällen riktigt lyckad. Det var dessutom riktigt skönt att ha en tjejkväll för de blir mer och mer sällsynta nu haha. Förhoppningsvis blir det fler sådana här kvällar när jag flyttar upp till Boden helt och hållet efter nyår! 😀

Någon gång efter två gick jag hem och fick då äntligen träffa Simon, kändes lite konstigt att jag varit i Boden några timmar utan att vi träffats haha. Dock var vi båda så trötta att vi gick och lade oss direkt, dock sjukt mysigt att somna bredvid varandra. ♥

IMG_4437.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida