I’m fabulous and I know it. ;)

11 timmars arbetsdag är slut och jag sitter och chillar på luckan som vanligt. 😀 Dagen började med att vi åkte buss ut till ett skjutfält där vi sen spenderade dagen med att skjuta pansarskott. Vi fick skjuta två stycken gånger med 20 mm som small ganska rejält och resten av alla skotten var med 9 mm som låter jättetöntig haha, typ ”fjooong” när skottet går iväg. I början var det kul att skjuta p-skott då jag inte gjort det tidigare men efter x antal timmars skjutande var det inte särskilt kul längre…

Vi sköt dessutom knästående vilket jag hatar för min känga klämmer på foten så det gör svinont. 🙁 När vi sen bytte till liggande skjutställning för några få skott trodde jag det skulle bli skönt men ojojoj vad fel jag hade haha. Det var i princip omöjligt för mig att hitta en skjutställning som funkade så jag fick ha en egen liten lektion, bara jag och ett befäl, för att försöka hitta något som funkade. Gick sådär men efter mycket fipplande och ett eller två hopplösa skrattanfall lyckades jag få iväg ett skott mitt i prick. Kommer dock aldrig hända igen haha. 😉 Jag ska skaffa bredare axlar, längre armar och längre hals nästa gång så borde gå bättre, för just nu så finns det liksom ingen plats att lägga p-skottet på haha. 😀IMG_4508.JPG

Dagens kommentar kommer nog från samma befäl förresten. Jag skulle springa och hämta mer ammunition och på vägen tillbaka småskuttar jag lite försiktigt över alla vattenpölar för att inte bli alltför blöt. När jag kommer fram märker jag att folk står och skrattar lite… ”Jag har aldrig sett någon trippa så stiligt över ett fält” säger befälet sen haha, I’m fabulous and I know it. 😉

Vi tog sedan bussen tillbaka till LedR, låste in vapen och vårdade lite materiel innan vi fick sluta för dagen! Som ni ser på bilden nedan så var det lite lerigt idag så det var ganska nödvändigt med lite kängvård. 😉

 

IMG_4505.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *