1:a dagen

När jag vakande imorse så var jag lite nervös då idag var min första jobbdag på I19! 😀 Bland det 1:a jag fick göra var att hämta ut ett par längdskidor haha, välkommen till Boden? 😉 Sjukt nice dock, ska försöka åka mycket som kompensation efter 9 års slask-vintrar i Halmstad! Resten av förmiddagen gick åt till att hämta ut vapen, lte mer utrustning, passerkort och knappa lite i prio.

Hela eftermiddagen spenderades med att skruva på en pickup tillsammans med stf plutonchefen. Jag har i princip inte mekat något sedan i somras så det var riktigt kul!  Nu vet jag också lite mer vad som händer framöver och känslan jag fick efter idag vara att jag kommer trivas riktigt bra här! 😀

Efter jobbet så mötte jag upp Simon och vi promenerade iväg för att titta på en lägenhet. Det är lite litet att bo 2 personer i en 1:a även om det är billigt haha, så vi letar just nu efter en 2:a eller 3:a. Ska jag vara ärlig så kändes det jättekonstigt att gå och kolla på en lägenhet, det kändes så ”vuxet” på något sätt och jag känner mig inte särskilt vuxen haha. 😉 Det fanns både positiva och negativa saker med lägenheten så vi har inte bestämt oss för 5 öre, men det löser sig nog snart!

Ser fram emot att börja jobba med dessa snart… 😉

IMG_3196

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida