En låååång dag…

Igår gick jag och Simon upp ganska tidigt trots att vi båda vara lediga för att hinna med lite saker innan vi skulle åka. Bl.a så städade vi hela lägenheten och diskade allting så att det känns kul att komma tillbaka sen. 🙂 Vid 11.30 så kom Jessie och Calle och hämtade oss för att sedan köra oss till flygplatsen i Luleå. Superskönt att slippa åka buss eller taxi så ett stort tack till dom! ♥ När vi suttit en liten stund på flygplatsen fick vi höra att planet var försenat en timme… som sedan ökade till 1.5 timme… Så när vi kom till Arlanda hade vi missat nästa flyg och blivit ombokade till ett senare plan. -_- Det blev ett mål mat på max och en massa surfande i några timmar för att fördriva tiden, lagom glada. Sedan stötte vi även på min pappa som varit i Stockholm med jobbet och tydligen skulle med samma plan haha. 19.30 landade vi sedan i Ängelholm istället för det planerande 15.55, kan lova att jag var ganska trött på att vänta då.  Mamma körde sedan hem hos till Halmstad där jag möttes av en superglad vovve i dörren. ♥

10723414_10202850046235341_1057580914_n

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.