Vintersol 2015

Tisdag förra veckan så började övningen Vintersol för mig och Simon. För mig har det inneburit 8 dygn i verkstaden, har jobbat från ca 7 på morgonen till 10-11 på kvällen. Men har haft det ganska chill då jag har fått sova på ett logement och ätit i matsalen haha… Simon har varit ute i skogen och krigat och haft det lite kärvare. 😉

Under övningen har jag bl.a hunnit med 4 motorlyft, pajat 2 skosnören, felsökningar, hjälpt till att bygga en klädställning, diverse mekande, suttit ute och njutit av solen, alldeles för många koppar varm choklad och saknat Simon suuuuper mycket. Har i alla fall lärt mig massor och verkligen fått skruva ordentligt i stridsfordon 90 vilket varit riktigt kul!

Men de roligaste på hela övningen var när det kom in en vagn med ”motorhaveri” när det sedan visade sig att det var soppatorsk haha… De hade fått slut på bränsle men fyllt på men sedan hade vagnen dött då de ju kommit in lite luft i systemet. Så det enda vi behövde göra för att pumpa lite på handpumpen så gick den igång. 😉 Enligt deras felrapport så hade det kommit in träflisor via inlopps och avgassystemet som färdats till turbon och där skapat ett hål…

Första och sista natten på övningen fick jag sova hemma vilket var najs då Simon också sov hemma de nätterna. 😀 Att komma hem tisdag kväll och äntligen få träffa Simon igen efter en vecka isär var underbart. Då myste vi ner oss med en kopp te och lite popcorn i soffan. 😀

Även om övningen var kul så är det skönt att den är över nu och det är skönt att gå tillbaka till vardagen igen! 😀 Här kommer lite diverse bilder från övningen!

IMG_6811 IMG_6824 IMG_6828 IMG_6834 IMG_6842 IMG_6851   IMG_6859 IMG_6860 IMG_6874 IMG_6876 IMG_6877 IMG_6883 IMG_6884 IMG_6887

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *