Strawberries or chips…?

Fredag förmiddag gjorde jag klart det sista på lastbilen (som jag fick reservdelar till dagen innan) och justerade bromsarna. Sedan kunde den äntligen köras ut efter att ha stått i verkstaden alldeles för länge, det kändes riktigt skönt! 😀

Efter lunch så städade jag i ordning i verkstaden för att sedan avsluta dagen med ett benpass på gymmet. Jag var egentligen sjukt otaggad på att träna men körde ett bra pass ändå och det känns 10 ggr bättre efteråt haha. 😀

På kvällen var Simon sugen på chips så han avslutade den nyttiga månaden med bara några dagar kvar haha…Svikare! 😉 Så medan han åt chips och drack cocacola så åt jag jordgubbar och Questpuffs… Dock så var tydligen mitt nyttiga ”godis” godare än chips för Simon åt upp hälften haha!

IMG_8147 IMG_8148

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8178 IMG_8180

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *