Jag kommer aldrig släppa tag om dig, för jag har gått och blivit van vid dig.

Jag fick ett mail för någon dag sedan från Hiphop-artisten Jawone som hade en fråga. Han undrade nämligen om jag ville uppmärksamma videon till hans nya låt ”Jag kommer aldrig” där han till sin hiphop-låt har gjort en video med samkönade-par i. Homofobi är tyvärr väldigt vanligt inom hiphop så jag tycker det är modigt att gå emot strömmen och visa vad man står för!   HÄR är en artikel om han och hans låt ifall ni vill veta mer!

Jag tycker att alla människor är precis lika mycket värda oavsett ålder, kön, sexualitet eller ursprung så därför säger jag självklart ja till att uppmärksamma denna video! Härlig låt, bra text, fin video och ett riktigt bra budskap! Här är videon och gillar ni låten så hittade jag den nyss på spotify! 😀

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *