A weekend with my bros

Fredag morgon gick vi upp supertidigt alla tre för att åka på en grej… men då det inte blev något denna gången låter jag det var en hemligt ett tag till. Förhoppningsvis får vi en ny chans i sommar! 😀 Istället blev det en runda på stan för att visa Helena Boden centrum då hon inte varit här innan. Vi passade också på att äta lunch på Le croissant då.

VI stack sedan hem och chillade en stund innan vi tre + Simon åkte till jobbet för ett litet studiebesök. Syrrorna fick klättra runt lite i och på några Stridsfordon 90 och så fick de se vart jag brukar hålla till när jag mekar.

Vi var sen ganska trötta efter vår tidiga morgon så efter att ha ätit lite godis däckade vi alla tre i soffan!


  
  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida