Last week

Måndag: Dagen började med lite kaos då Helena skulle åka med Mikaela upp till Göteborg och så skulle Mikaela fortsätta hem till Östersund… Norr om Falkenberg blev det tvärstopp för bilen som fick bärgas till verkstad haha, så jag och Mamma körde upp för att skjutsa Helena till tåget och hämta hem Mikaela till oss som ofrivilligt fick stanna en dag till. 😀 Dagen spenderades med bad på Tylösand, glass på Riccardos, grillning och sällskapsspel!

Tisdag: Då jag började jobbet lite senare så började jag morgonen med en powerwalk med vovven och Mikaela. Vi hade sedan en mysig sushi-dejt på Umai innan hon skjutsade mig till jobbet. Eftermiddagen bestod av att ge varandra Feedback i gruppen, roligt och lärorikt! På kvällen fick Mikaela äntligen åka hem, dock med flyg!

Onsdag: Under förmiddagen fick vi en förevisning av olika vapen från både fienden och allierade, riktigt intressant! Eftermiddagen bestod av ett fyspass med innebandy, svettigt och roligt men jag kan inte påstå att jag är bra på det haha… Kvällen spenderade jag med att plugga på inför att ta Jägarexamen!

Torsdag: Utvärderingar och samtal halva dagen och så spelade vi lite volleyboll i det fina vädret. På kvällen hade vi avslutningsmiddag på Mässen, god mat, trevligt sällskap och så en runda på stan sen! 😀

Fredag: Iförd M87a tog vi examen som gruppchefer! Skönt att få reda på att jag är både godkänd och lämplig så man kan andas ut lite! 😀 Åkte sedan snabbt hem för att byta om till bekvämare kläder för att åka till Sofias student! Sjukt att det redan gått 2år sedan det var jag som stod där på ett flak och hoppade, kan ju lova att jag var avundsjuk! Men ett stort GRATTIS till världens bästa lillasyster som nu blivit stor, bra jobbat! 😀

Kvällen spenderade jag med Josefine, en gammal kompis från högstadiet! Var uppe alldeles för sent, dansade för mycket och hade på tok för roligt! 😉

Lördag: Lagom trött tog jag mig bort till Slottsmöllan för dag 1 av 2 på en intensivkurs för teorin till Jägarexamen. Har sagt att jag ska det ett bra tag men nu är det äntligen på gång! 😀 Efter dagen slut gick jag och la mig i trädgården och somnade i solen… skaffade en go shortsbränna och spenderades sedan kvällen med att plugga fåglar!

Söndag: Dag 2 av 2, efter en repetition på gårdagen var det dags för prov… Kände mig långt ifrån säker men lyckades bli delad kursetta med 68 av 70 rätt! 😀 Så nu har jag ”bara” skjutproven kvar vilket vi firade med att ät glass.

På kvällen träffade jag äntligen Vikkan som jag inte sett sen förra sommaren, blev en supermysig kväll på Tillsammans och sedan godis och snack i min säng haha! 😀

23 kommentarer

23 kommentarer till Last week

 1. Lotannede skriver:

  However, MCTs are metabolized differently from LCTs in that they do not significantly increase cholesterol levels and are not stored as fat lasix dosage for edema Patients experiencing exacerbations should receive a thorough medical assessment including medical history, exposure history, clinical signs of severity, comorbidities, and additional laboratory tests

 2. Liagromia skriver:

  buy zithromax without a prescription Sclerosing epithelioid fibrosarcoma most commonly has the EWSR1 CREB3L1 gene fusion

 3. ciftems skriver:

  This matches the findings in patients with low bone mass 8 and resembles earlier findings 2, 22, 23 nolvadex

 4. Veipstels skriver:

  The proximal tubule transports numerous solutes and medications stromectol dosis

 5. Seldadhex skriver:

  ivermectin for humans online A transient hypotensive response is not a contraindication to further doses, which usually can be given without difficulty once the blood pressure has increased after volume expansion

 6. weimijemi skriver:

  Ethanesulfonic acid is used as pharmaceutical intermediates, catalyst of polymerization and alkylation what is in clomid

 7. RotActiff skriver:

  spironolactone vs lasix Focus on the metabolic consequences of long term treatment with olanzapine, quetiapine and risperidone Are there differences

 8. Lymnoptom skriver:

  clomid pct dosing I don t mean fat around the midline, I want to know what causes the gut to distend or bloat to the point you can stick it out like a pregnant woman

 9. Greadacer skriver:

  Such women may have to be considered to have postmenopausal bleeding associated with the use of a SERM does doxycycline have a shelf life The pharmacologically active moiety does not appear to undergo further metabolism

 10. AlunnyPen skriver:

  where can i get nolvadex And the radiologist came and did another one his self and that was clean

 11. EmageGelm skriver:

  Gene expression profiling within the UK NHS crafting genomic futures stromectol for humans for sale

 12. Duexgaume skriver:

  In addition, such things as surgery which my partner has just recently had made her tumor markers go up who manufactures stromectol

 13. Cropexy skriver:

  darunavir will increase the level or effect of bortezomib by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism lasix hyperkalemia There was a different experimental design in that the other study grew the breast cancer cells in estrogenic conditions vs

 14. eagerrals skriver:

  Felbamate Interaction Rating Moderate Be cautious with this combination. doxycycline diarrhea

 15. Beexheapy skriver:

  This physiological environment may allow for translocation of microbes or microbial products, which in turn are responsible for initiating an immune response. how long does sun sensitivity last after doxycycline It strongly activates MAPK ERK pathway and indicates an invasive subtype of thyroid cancer.

 16. neixtug skriver:

  All the drugs that are associated with Premature ejaculation. tamoxifen side effects in men Second, due to the anonymous nature of these ODBs, it was not possible to accurately determine demographic characteristics of these users including ethnicity, age, educational level, and socioeconomic background.

 17. keyclew skriver:

  The group also says it is not necessary to delay pregnancy after completing both doses of the COVID-19 vaccine and those who become pregnant after receiving the first dose should continue on with their second. when to test for pregnancy after clomid I tried not to take it personally because I knew it was from a place of pressure and wanting to get their jobs done and maybe even being afraid that the doctors would come down on them for not getting their job done properly.

 18. bubneeway skriver:

  Durante la scorsa GenCon, la Hasbro ha annunciato un ritorno in cui tanti di noi speravano, ma pochi ormai credevano il ritorno di Heroscape buy priligy in uae

 19. wobibre skriver:

  priligy farmacias del ahorro Always use a product with a flared base ; this is important as it will stop the product from being pulled inside, potentially saving you a trip to the doctors office

 20. DamonGaimb skriver:

  Beneficial postings. Cheers. fluconazole medication

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *