Första dagen

Första dagen på praktiken var ganska chill vilket passar mig idag, är inte 100 % frisk än. Han som fixat praktiken är jättetrevlig och de verkar väldigt intresserade av att jag ska göra GMU och börja jobba här sen. Kul att känna sig efterfrågad 😀 Hämtade ut utrustningen först och bytte om och sedan fick jag åka på en sightseeing av Bodens garnison. Kul att se vad som finns här uppe och så fick jag massa information om de olika ställena. Ser verkligen fram emot resten av dagarna 😀

20130930-122907.jpg

20130930-122926.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Första dagen

  1. Din favoritblondin skriver:

    HAHA jag får sånna Ica-Jerry bilder i mitt huvud när jag läser praktikant Ulrika. Hahahahahahaha Ica-Ulrika. Jag är så rolig! Puss saknar dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida