Happy Halloween

Jag har varit hemma själv nästan hela dagen vilket jag hatar. Det är tråkigt, tyst och ensamt. 🙁 Väldigt tur att vi har hund haha, så helt själv har jag ju inte varit. Har i alla fall haft ganska tråkigt så jag la ner en del tid på en till halloween make-up som slutade i ett skelett ansikte. Vad tycks? Riktigt kul att göra special-sminkningar, kommer fortsätta med det året runt haha. 😀

När jag på riktigt tröttnat på att vara ensam kom Frida och Carl hit så jag fick lite socialt umgänge. Massa roliga diskussioner blev det och så kollade vi på gamla bilder från när vi var 12 år och uppåt. Kul att jämför hur man har förändrats! 😀 Och usch vilken jobbig människa jag måste vara ibland, klarar verkligen inte av att vara ensam ens en hel dag haha. Tur att det finns folk som vill träffas ibland!

20131031-222853.jpg

20131031-222922.jpg

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida