Zipperface

Inga gissade rätt i tävlingen, eller mer sanningsenligt så var det bara en person som gissade haha. Det jag shoppade grejer till var i alla fall ett ”zipperface”, se bild. Och det är det jag funderar på att sminka även på lördag, då jag och min storasyster ska på Halloweenfest på hennes skola Chalmers. Ska bli grymt kul men vi måste bara få till våra outfits först! Vad tycks om mitt försök? Andra kläder och mer blod ska det var ofcourse, 😉

Efter min produktiva morgon har jag bara tagit det lugnt och kollat på massor av tutorials över Halloween sminkningar. Finns många riktigt coola så kanske ska testa någon mer sen… Men innan jag kladdar ner mitt fejs igen borde jag gå med hunden så jag inte skrämmer grannarna haha!

20131031-140657.jpg

20131031-140712.jpg20131031-140731.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Zipperface

 1. www.ladore.se skriver:

  LaDore by Gia-Angelina är först i Sverige med att erbjuda handdesinfektion med parfym, anpassat även för känsliga händer!
  Produkten är ett svenskt märke samt svenskt tillverkat!
  Ta hand om dina händer, skydda dig mot smuts och bakterier med stil!

  Handdesinfektion med Parfym
  Den enkla vägen till rena och fräscha händer!

  Skäm bort dig själv, ge bort till någon du tycker om, kanske en lite annorlunda julklapp?! ♥

  http://www.ladore.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida