Delar säng med en trattkantarell…

Tindra har sovit det mesta av eftermiddagen/kvällen men sen vaknade hon av att hon var hungrig. Efter en del gnällande fattade vi vad hon ville och hon lyckades äta trots tratten. Min kväll har i princip gått ut på att kolla på Arrow och att försöka hjälpa en handikappad hund som krockar med varenda möbel haha.

Jag har nu lyckats få henne att somna igen genom att ta upp henne till mitt rum och stänga för vid trappan. Vi får se om jag lyckas sova med både hund och tratt haha… Wish me luck!

20131203-215707.jpg

 

20131203-215828.jpg

20131203-215901.jpg

PUSS & GODNATT ♥

1 kommentar

1 kommentar till Delar säng med en trattkantarell…

  1. Alexia skriver:

    Åh vad gullig!

    Svar: Ja, jag har fått utrett att jag gått in i väggen så borde gått en annan linje tror jag, men nu är det som det är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida