Vinterslutövning

Nu är jag hemma från övningen och sjuuuuukt trött. Har sovit väldigt lite de senaste 4 dygnen och det börjar kännas nu… Lagom taggad för en tidig morgondag med praktik imorgon.

Jag hade lite väl höga förväntningar för helgen tror jag, så är lite besviken men det är nog Svens (stormen) fel. 🙁 Detta var då vår vinterslutövning (sista övningen för denna termin) och slutövningar brukar vara lite tuffare och mer krävande. Jag tyckte dock att helgen varit lätt och inte alls den utmaning jag hade hoppats på. Vi har i alla fall gått en hel del, sovit i tält två nätter, gjort upp eld, ätit frystorkad mat och flummat en del. 😀

Här är en fin bild på me and my buddies, Valle och Kevin. 😀

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Vinterslutövning

  1. LORISSA LOVEBOMB skriver:

    sv: Jesus, Grinschen, mördartomte, ren, paketsnöre/paket, snö, julskinka… typ det jag kan komma på, vet inte HUR du skulle klä ut dig till allt det, men med lite kreativitet går det nog 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida