2 truths one lie

Mötte upp Frida innan och tog en lång promenad för att prata om allt som hänt senaste tiden, var alldeles för länge sen vi sågs sist. Fast då är det extra roligt att ses och man har mycket att prata om. 😀 Vi gick sen hem till henne där vi drack te och fortsatte prata en massa.

Sen kollade vi lite youtubeklipp med olika challenges där vi hittade en då man säger tre saker om sig själv, två ska vara sanna och en ska vara en lögn. Herregud vad kul vi hade med detta sen, låg dubbelvikna och skrattade ihjäl oss haha. Dock så var det ganska svårt att komma på saker som den andra inte vet då vi känt varandra så länge (7,5 år?). 

Här är klippet men vi körde dock utan alkohol.

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida