Tv-kändis ikväll…?

Efter lunchen sa min lärare att jag skulle gå till rektorns kontor, ”vad har jag nu gjort” hann jag tänka innan han sa att det var för att bli intervjuad. Tv4 ville tydligen göra ett litet inslag om att många väljer fordonsprogrammet på min skola och de ville intervjua rektorn och två elever (mig och en kille från 1:an).

Intervjun kommer att sändas ca 22.00 ikväll och detta blir tredje gången jag är med på tv på mindre än ett år haha. 😉 Men det är första gången jag får en kamera upptryckt i ansiktet och ska svara på frågor. Sen blir det ju bara mer nervöst av att han ställer samma fråga 4 gånger för att få ett svar som är formulerat på det sätt han vill. Skämmer antagligen ut mig totalt men jag är van vid att klanta mig och jag gillar att bjuda på mig själv! 😀

Det pinsammaste under intervjun var när han ville få bra bilder på när vi mekade så vi skulle låtsas meka på en random personbil. Jag är mekaniker på tunga fordon (maskiner och lastbilar)  så jag kan inte så mycket om personbilar och att då ställa sig vid en bil som någon annan egentligen jobbar med och ändå försöka se ut som man ”vet vad man gör”… Tror inte jag lyckades! 😉

20140205-165824.jpg

20140205-165845.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Tv-kändis ikväll…?

  1. Marran skriver:

    Det gick säkert jättebra, tittarna har ju inte så stor koll på hur man mekar med bilar så de kommer nog inte tänka på det. Såg att inslaget inte gick igår (i ditt senare inlägg) På grund av nyhetsläget under kvällen kan det ha valts bort men det kanske går idag istället? Annars får du hålla koll på tv4play 🙂

    SV;
    hehe ja du får göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida