Trött.

Vi kom hem ganska sent från utgången + att vi bytte ju till sommartid inatt vilket gjorde att det blev extra lite sömn inatt. Efter en vecka av för lite sömn så blev det lite mycket för min kropp så jag har haft ganska svårt att hålla ögonen öppna på utbildningen idag. En av rekryterarna satt och matade mig med kakor så jag inte skulle somna haha… (a)

Vi fortsatte i alla fall utbildningen med att gå in lite på hur man ska avsluta sin samtal och vi körde även lite fler praktiska övningar. Då får två vara rekryterare och så får någon av de andra spela olika personer som de ska försöka att rekrytera. Efter att ha gått igenom vem som vill jobba på vilka event i sommar var det dags att åka hem.

20140330-211557.jpg

När jag kom hem möttes jag av vår egna vovve men också en liten italiensk vinthund. Sjukt söt men sjukt liten haha, känns inte riktigt som en hund utan mer som en katt i beteendet. Det tog inte lång tid från det att jag kom hem tills det att jag faktiskt gick och la mig och sov någon timme eller två för att få tillbaka lite energi.

20140330-211622.jpg

 

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida