A cup of tea

Min kväll har gått åt till att plugga matte vilket inte direkt är kul, men uppgifterna kändes lätta och då blir det lite roligare. Jag har ett sista matteprov och ett nationellt prov i matte att se fram emot snart (tvärt om)  och då jag vill ha ett bra slutbetyg är det bara att jobba på.

Jag jobbade såpass bra att jag just nu sitter och njuter av en kopp te och kollar på ett avsnitt av topmodel. Nu är det endast 5 modeller kvar och det börjar bli lite spännande. Fick faktiskt Simon att kolla lite på topmodel med mig förra veckan, det trodde jag aldrig haha.  Tror dock det finns många program han föredrar framför det… 😉  Någon mer än jag som följer programmet? Vem hejar ni på? 😀

20140423-211717.jpg

20140423-211732.jpg

 

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till A cup of tea

 1. Felicia skriver:

  Jag kollar på TopModel! Hejar på Jennifer (som ju tyvärr är ute nu) & Ellinor 🙂

  Svar till hur jag gjorde mina fågelbon:

  Jag har smält choklad,och sen blandat i salta pinnar (bröt pinnarna så dom inte var så långa) och rört runt tills alla pinnarna var täckta av choklad.Sen klickade jag bara ut några ”högar” på ett bakplåtspapper bara.Jag flyttade pinnarna lite så det skulle se ut mer som fågelbon! Sen innan det stelnade la jag på godisägg och sen fick dom stå i kylskåpet tills vi skulle äta dom 🙂
  Väldigt enkelt faktiskt,men supergot! 🙂
  Tack så mycket 😀
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *